Abdij van Stavelot

Één van de oudste kloosterstichtingen van België en uitzonderlijk Waals erfgoed

Of u nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis van één van de oudste kloosterfundamenten van België of die van het mooiste racecircuit ter wereld of dat u zich wilt onderdompelen in het artistieke universum van een van de opvallendste personages uit de 19e eeuw, de dichter Guillaume Apollinaire: kom de Abdij van Stavelot ontdekken en maak kennis met dit monument dat op de erfgoedlijst van Wallonië staat.

OGroepen

Bezoek onze musea met uw gezin, in groep of met uw klas. Kies de formule die het best bij u past. Neem gerust contact met ons op!

MBedrijven

De Abdij van Stavelot is zonder twijfel een heerlijke bestemming voor elk type organisatie, met zijn prachtige kloostertuin, zijn drie musea van internationale standaard, zijn prestigieuze zalen en zijn eeuwenoude kelders. De kamers zijn geschikt voor 15 tot 500 personen. Pakketten die seminaries, museumbezoeken, activiteiten, maaltijden, enz. combineren, kunnen op uw behoeften worden afgestemd. Evenementen kunnen ook specifiek worden ontwikkeld in het klooster, musea, tuin, enz. Aarzel niet om ons te contacteren!

6 B

Praktische informatie

Abdij van Stavelot

Cour de l’Abbaye 1
4970 Stavelot

  • Musea om met het gezin te beleven!label marmaille
  • Wallonie Destination Qualitélabel Wallonie destination qualité
  • Toegankelijk voor fietserslabel velo
  • Classification des attractions en Wallonie (5)5 soleils
  • Toegankelijk voor PBMlabel velo
  • Kortingen voor minderbedeeldenlabel velo

Andere musea in de streek