Abdij van Villers-la-Ville

De Abdij van Villers-la-Ville is een historische en toeristische topbezienswaardigheid in België. Dit religieus erfgoed ligt in Waals-Brabant, op nauwelijks 30 km van Brussel. Deze tijdloze site is één van de meest volledige van Europa, een echo van 860 jaar geschiedenis en kennis op alle domeinen: architectuur, dagelijks leven, waterbeheersing,… Ontdek de nieuwe tuinen van de Abdij, een plaats om zich te ontspannen.

JScholen

Ontdek, leer en heb plezier: dit is een schoolexcursie naar de abdij! Kom en geniet van de uitzonderlijke omgeving van de Abdij van Villers voor uw schooluitjes. Het educatieve team verwelkomt u het hele jaar door met leuke en afwisselende activiteiten, geschikt voor alle leeftijden. De verschillende activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

OGroepen

Midden in de bossen, ten zuiden van Brussel, nestelt dit tijdloze juweel zich. De abdij met 1001 facetten laat niemand onverschillig … Het onthult zijn rijkdom aan natuurliefhebbers, geschiedenisliefhebbers en liefhebbers van ongewone ontdekkingen. Onder begeleiding van kwaliteitsgidsen ontdek je meer dan 850 jaar geschiedenis door de ruïnes van een van de mooiste architectonische bezienswaardigheden van Europa te wandelen. Ontdek onze ruime keuze aan tochten. Kunst, cultuur, geschiedenis, innovatie en knowhow in verband met de natuur staan ​​centraal in ons programma.

3 B

Praktische informatie

Abdij van Villers-la-Ville

Rue de l'Abbaye 55
1495 Villers-la-Ville,

Specifieke aanbiedingen

  • Wallonie Destination Qualitélabel Wallonie destination qualité
  • Toegankelijk voor fietserslabel velo
  • Classification des attractions en Wallonie (5)5 soleils
  • Toegankelijk voor PBMlabel velo
  • Kortingen voor minderbedeeldenlabel velo

Andere musea in de streek