Kasteel van de Avouerie d’Anthisnes – Bier & en Peketmuseum

Onze brouwtradities door de tijden heen

Bier & en Peketmuseum (Jenever van Luik)

Het bier heeft talrijke benamingen gekend over de hele wereld en over de tijden heen. In België zijn we in staat geweest de brouwerijkunst te perfectioneren om er een drank uit te halen waarvan de aroma’s en de smaken ons toelaten onze vreugde en ons goed humeur te bewaren.

Deze brouwtraditie verspreid over het ganse land bidet een vrij brede gamma aan zodat we elke dag van het jaar van een verschillend belgisch bier kunnen genieten. Ontdek deze betoverende wereld door zicht en smaak zonder langer te wachten!

OGroepen

Het bezoek van het Biermuseum beantwoordt op een speelse en grappige manier aan alle vragen die je jezelf stelt over dit beroemd drankje! Elk bezoek eindigt met een proeverij in de kelders van het 18e-eeuwse kasteel. We raden u aan om na een eenvoudige Cervoise proeverij over te schakelen naar een echte smaakervaring. Onze selectie van 3 of 5 bieren illustreert perfect de theorie van het museum. De meest foodies en fijnproevers onder jullie kunnen zelfs de “Food Pairing” -ervaring proberen door ze met kazen of tapas te associëren, in een proeverijformule, om de perfecte combinatie van smaken te creëren.

1 B

Praktische informatie

Kasteel van de Avouerie d’Anthisnes – Bier & en Peketmuseum

Avenue de l'Abbaye, 19
4160 Anthisnes

Specifieke aanbiedingen

  • Toegankelijk voor fietserslabel velo
  • Classification des attractions en Wallonie (4)4 soleils

Andere musea in de streek