Centrum van de Mens van Spy

IN DE VOETSPOREN VAN DE MENS VAN SPY!

Het centrum is gewijd aan de meest bekende bezoeker van de streek, de Mens van Spy, en groepeert twee polen: het Duidingscentrum van de Mens van Spy en de Toeristische dienst van Jemeppe-sur-Sambre. Dankzij deze twee complementaire diensten, kunt u op ontdekkingstocht gaan naar het hart van de prehistorie in de tijd van de Mens van Neanderthal en in een rijke streek vol contrasten.

OGroepen

Maak een reis in de tijd, in de voetsporen van de Mens van Spy. Verschillende formules worden voorgesteld: van een conferentiebezoek van een uur tot activiteiten van drie of vijf uur, in samenwerking met het Prehistomuseum van Ramioul. Alleen op reservering!

lZie de aanbieding

JScholen

Het hele jaar door biedt het Centrum van de Mens van Spy verschillende vormen van activiteiten en rondleidingen voor schoolgroepen, vanaf de 2e kleuterschool! Gedurende 1 uur, 3 uur of 5 uur dompelen de jonge deelnemers zich onder in de ijstijd, in de voetsporen van de Mens van Spy. Neem met de animators van het Prehistomuseum van Ramioul deel aan een reeks didactische workshops rond Prehistorie en Neanderthalers. Combineer met de vereniging Cap Sciences een interactieve rondleiding door de cursus en een workshop wetenschappelijke experimenten. Bereid met het team van het Interpretatiecentrum het bezoek voor dat het beste aan uw verwachtingen voldoet!

lZie de aanbieding

1 B

Praktische informatie

Centrum van de Mens van Spy

Route d’Eghezée 301
5190 ONOZ (Jemeppe-sur-Sambre)

  • Musea om met het gezin te beleven!label marmaille

Andere musea in de streek