k Back / Een activiteit organiseren

Uw event tussen de sterren

Privé-evenementen:
Laat u inspireren door de verovering van de ruimte en organiseer uw evenement in het Euro Space Center. Meer dan 10.000 m² tot uw beschikking voor de realisatie van alle soorten evenementen. Majestueuze kamers, met originele decoraties, voor de organisatie van uw evenementen. In deze themaruimtes vindt u sferen die niet te vergelijken zijn met de klassieke ontvangstruimten.

Professionele evenementen:
Het Euro Space Center, een ruimte-exploratie- en recreatiecentrum, biedt op maat gemaakte oplossingen voor al uw zakelijke evenementen. Het Euro Space Center heeft verschillende kamers en multifunctionele ruimtes te huur voor een halve of hele dag. Onze themaruimtes bieden u een unieke omgeving voor uw evenementen. Incentives, teambuilding, productpresentatie, klantenavond, conferenties, familiedagen … We stellen onze expertise tot uw beschikking.

Euro Space Center

Een unieke ruimtebeleving!

Het Euro Space Center is een uniek vrijetijds- en ontdekkingspark in Europa. Het stelt u voor om een uitzonderlijk avontuur te (her)beleven: dat van de mens en de verovering van de ruimte. Een originele ruimtelijke ervaring!

Het Euro Space Center is uitgegroeid tot DE referentie op het vlak van de verspreiding van wetenschappen en ruimtetechnieken in België. Het is heel het jaar door open voor het grote publiek en verwelkomt ook stagiaires van verschillende nationaliteiten. Doelstelling : hen de zin voor wetenschappen en innovatie overbrengen.

OGroepen

Een ruimtereis in het Euro Space Center!

Dompel jezelf onder in het dagelijks leven van astronauten. Herleef de grote momenten van de ruimteverovering en ontdek de objecten van ons dagelijks leven, afgeleid van ruimtetechnologieën. En aan het einde van de tour ga je naar onze dynamische 5D-bioscoop voor een visuele en zintuiglijke ervaring buiten de gebaande paden. Sommige deelnemers zullen de maan- en martian-wandelsimulator testen die is uitgerust met een virtual reality-masker.

lZie de aanbieding

JScholen

Het Euro Space Center, uw ticket voor ruimte!

Tijdens een dagtrip of met een ruimteklas kun je met je studenten genieten van een ruimteavontuur in het Euro Space Center. Het Euro Space Center is een unieke kans om wetenschappelijke roeping te verwekken bij kinderen! De volgende Belgische astronauten staan ​​misschien op je schoolbanken.

lZie de aanbieding

MBedrijven

Jouw evenement in de sterren!

Laat u inspireren door de ruimteverovering om uw bedrijfsevenement te organiseren in het Euro Space Center. Meer dan 10.000 m² tot uw beschikking voor de realisatie van alle soorten evenementen. Een magisch universum en uniek in Europa. Een uitzonderlijke locatie langs de E411 op 1 uur van Brussel en Luxemburg. Een originele en futuristische omgeving voor al uw zakelijke evenementen.

lZie de aanbieding

5 B

Praktische informatie

Euro Space Center

Devant les Hêtres 1
6890 Transinne

  • Toegankelijk voor fietserslabel velo
  • Classification des attractions en Wallonie (5)5 soleils
  • Kortingen voor minderbedeeldenlabel velo

Andere musea met hetzelfde thema