Grand Curtius

Prachtige kunstwerken in een uitzonderlijke omgeving

De Grand Curtius is een groot architectureel domein en verenigt beschermde gebouwen uit de 17de eeuw zoals het iconische Curtius Paleis, de Curtius Residentie en het herenhuis van Hayme de Bomal binnen een rijk eigentijds complex van zes afdelingen : de archeologie, de decoratieve kunsten, de wapens, het glas, de religieuze en de Maaslandse kunst, en de schenking van Baron en Barones François Duesberg.

OGroepen

Of u nu een vrijetijdsgroep, een vereniging of een zakelijke groep (en) vormt, een bezoek aan de musea van de stad Luik is een origineel en tof idee voor een culturele activiteit.

Duur: 1u30
Prijs: €90 / groep van 25 personen + toegangsticketprijs voor het museum
Reservering: +32 (0) 4 221 68 37 – 32
Talen: FR, D, GB, NL, JPN

JScholen

Het museum bezoeken is leren terwijl je plezier hebt!
Wat is beter dan onze collecties ontdekken rondom een ​​game? Interactie, verbeelding en verlichting zijn aan de orde van de dag en maken uw bezoek tot een onvergetelijke ervaring. Kom onze creatieve ontdekkingsworkshops experimenteren om kennis en knowhow te combineren. Combineer een museumtour met ontdekking en kennismaking met verschillende plastische technieken.

De uitdaging? De zintuigen opwekken en je creatieve talent de vrije teugels geven!
Prijs: € 1 per kind + toegangsprijs voor het museum
Duur: 1u30

MBedrijven

Het museum heeft een auditorium (100 zitplaatsen), een cafetaria (70 zitplaatsen) en een glazen galerij die voor iedereen toegankelijk is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn!
Neem rechtstreeks contact op met het museum voor meer informatie.

LPersonen met specifieke behoeften

De ontvangst en bemiddeling van kwetsbare mensen (slechthorenden, slechtzienden, …) is één van de belangrijkste speerpunten van het museum, dat tot en voor iedereen wil openstaan. Rondleidingen en bemiddelingshulpmiddelen aangepast aan deze doelgroepen werden ontwikkeld door de bemiddelingsdienst. Het museum is volledig toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
Neem rechtstreeks contact op met het museum voor meer informatie.

1 B

Praktische informatie

Grand Curtius

Féronstrée, 136
4000 Liège

  • Toegankelijk voor PBMlabel velo
  • Kortingen voor minderbedeeldenlabel velo

Andere musea in de streek