SPARKOH!

Wetenschappelijk Avonturenpark (de voormalige Pass)

Interactieve tentoonstellingen, talloze animaties voor groot en klein, een beeldenpaleis en een park van 28ha om te verkennen met de ganse familie: dat is de SPARHOH!

OGroepen

Ontdek de wereld om je heen met je hoofd, je benen en al je zintuigen. Ontdek de wetenschap terwijl je plezier hebt in een geweldige omgeving. Als groep zul je een dag als vermakelijk en verrijkend ervaren. Of het nu regent of de zon schijnt, er is altijd wel iets spannends te doen in de Pass.

lZie de aanbieding

LPersonen met specifieke behoeften

De Pass-site is zeer gemakkelijk toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Liften zorgen voor snelle toegang tot de lagere / bovenste verdiepingen. Aangepaste toiletten zijn beschikbaar in alle gebouwen. Rolstoel beschikbaar.

JScholen

De pas is een geweldige educatieve tool. Met een jaarlijkse verwelkoming van meer dan 27.000 studenten van alle niveaus, heeft het Pass-animatieteam een ​​echte ervaring in bemiddeling. Een catalogus met schoolactiviteiten is beschikbaar op de Pass-website onder de rubriek “Ik ben / een leraar”.

lZie de aanbieding

MBedrijven

Een uitzonderlijke omgeving voor evenementen die net zo belangrijk zijn. Door het verleden en het heden perfect te combineren, is de Pass de ideale plek voor uw vergaderingen, seminaries en andere toekomstige evenementen. Talrijke uitgeruste zalen zijn beschikbaar en bieden plaats aan 5 tot 300 personen. Een toegewijd team staat tot uw beschikking om u te helpen bij het organiseren van uw evenement op de Pass.

lZie de aanbieding

5 B

Praktische informatie

SPARKOH!

Rue de Mons 3
7080 Frameries

  • Toegankelijk voor fietserslabel velo
  • Classification des attractions en Wallonie (5)5 soleils
  • Kortingen voor minderbedeeldenlabel velo

Andere musea in de streek