MULUM – Verlichtingsmuseum

De verlichting door de tijden heen

Het Verlichtingsmuseum nodigt de bezoekers uit om het magische van zijn verbazende collective te ontdekken : vanaf de eerste flikkeringen van de Romeinse olielampen tot de meest recente modellen van onze gloeilampen.

Meer dan 1.000 stukken verduidelijken de evolutie van de verlichtingssystemen: de olielamp, de benzinelamp, de gaslamp en de electronische lamp.

OGroepen

Of u nu een vrijetijdsgroep, een vereniging of een zakelijke groep (en) vormt, een bezoek aan de musea van de stad Luik is een origineel en tof idee voor een culturele activiteit.

Duur: 1u30
Prijs: € 90/ groep van 25 personen + toegangsticketprijs voor het museum
Reservering: +32 (0) 4 221 68 37 – 32
Talen: FR, D, GB, NL, JPN

JScholen

Het museum bezoeken is leren terwijl je plezier hebt! Wat is beter dan onze collecties ontdekken rondom een ​​game? Interactie, verbeelding en verlichting zijn aan de orde van de dag en maken uw bezoek tot een onvergetelijke ervaring. Kom onze creatieve ontdekkingsworkshops experimenteren om kennis en knowhow te combineren. Combineer een museumtour met ontdekking en kennismaking met verschillende plastische technieken.
De uitdaging? Je zintuigen opwekken en je creativiteit de vrije teugels geven!

Prijs: € 1 per kind + toegangsprijs voor het museum
Duur: 1u30

LPersonen met specifieke behoeften

De ontvangst en bemiddeling van kwetsbare mensen (slechthorenden, slechtzienden, …) is één van de belangrijkste speerpunten van het museum, dat tot en voor iedereen wil openstaan. Rondleidingen en bemiddelingshulpmiddelen aangepast aan deze doelgroepen zijn ontwikkeld door de bemiddelingsdienst.
Neem rechtstreeks contact op met het museum voor meer informatie.

2 B

Praktische informatie

MULUM – Verlichtingsmuseum

Rue Mère-Dieu, 2 - 4000 Liège

  • Toegankelijk voor PBMlabel velo
  • Kortingen voor minderbedeeldenlabel velo

Andere musea in de streek