Drie cateringopties zijn beschikbaar op de site van Fourneau Saint-Michel.
Op het Estaminet Al Pèle, serveren Marc en Joëlle Champion, bekende figuren van de streek van Saint-Hubert, u lokale eenvoudige en authentieke gerechten. De nu beroemde gebraden en andere omeletten zijn gemaakt van lokale producten. Het geheel wordt harmonieus gepresenteerd in gietijzeren pannen in een kader van warme Ardense kleuren.
De herberg “L’auberge Prévost” is gevestigd in een prachtig gebouw uit de 18e eeuw en biedt catering of gerechten voor fijnproevers en altijd op basis van lokale producten. Het terroir wordt gesublimeerd door Philippe in de keuken, en geserveerd met vriendelijkheid en finesse door Aline en haar team.
Tot slot kunt u in de cafetaria “Les Tahons”, van 1 maart tot 30 november, genieten van lokale drankjes terwijl de kinderen zich vermaken op de speelplaats. Picknicken is alleen toegestaan indien u een drankje bestelt.
- Bezoek de website Voor meer info: