Musea zonder auto

Van 03/04 tot 31/12/2021

Meer dan 35 Waalse musea gaan groen en bieden u de mogelijkheid om ze zonder auto te bezoeken!

Zin in een uitje waarbij natuur en culturele ontdekkingen gecombineerd worden met prachtige cadeaus? Neem dan deel aan onze geweldige wedstrijd “Musea zonder auto”!

Dit project, opgestart in het kader van het themajaar ” Wallonië Natuurbestemming “, heeft tot doel bezoekers via zachte mobiliteit aan te moedigen om naar het museum te gaan. Met de fiets, te voet, met de scooter, met het openbaar vervoer… alles is toegestaan ​​BEHALVE… de auto! De uitdaging? Verdien zoveel mogelijk “natuurpunten”!


Leuke cadeaus om te winnen!

De deelnemer die de meeste “natuurpunten” heeft gewonnen, wint een ongelooflijke nacht in de Grotten van Han voor 2 volwassenen en 2 kinderen!

Andere cadeautjes zijn voorzien voor diegenen die op de tweede en derde plaats eindigen. Er wordt ook een loting georganiseerd tussen alle deelnemers aan de wedstrijd om gratis toegang tot musea te winnen.

Hoe “natuurpunten” verdienen? Het is erg makkelijk!

Om deel te nemen heeft u twee mogelijkheden:

  1. Ga zonder auto naar het museum en vind de code op de wedstrijdposter bij de receptie van de deelnemende musea. Elke afgelegde kilometer tussen uw huis en de bezochte musea levert u 1 “natuurpunt” op (bv.: 10km = 10 “natuurpunten”).
  2. Neem deel aan een “natuuractiviteit” georganiseerd door de musea in het kader van het themajaar ” Wallonië Natuurbestemming ” en ontvang een “activiteitscode”. Met elke activiteit kun je 10 extra “natuurpunten” verdienen.

Vul na elk bezoek en/of deelname aan een “natuuractiviteit” het deelnameformulier in.

Zo, klaar om groen te gaan met “Musea zonder auto”?